Nieuwe website voor Harmony Singers Hoogeveen

De Harmony Singers is een koor bestaand uit ruim 50 leden. Het koor bestaat sinds 1988 en de oprichters konden toen nog niet vermoeden dat dit koor nu bekend zou staan als een heel bijzonder Popkoor met een geheel eigen stijl en een uniek repertoire. Het is een uniek, enthousiast en veelzijdig Popkoor.

Alle huidige nummers welke ze nu aan u kunnen laten horen, zijn speciaal voor dit koor gearrangeerd. Ze halen de arrangementen wereldwijd en komen uit Amerika, Engeland, Italië, Oostenrijk en Nederland. Ook zijn er over de muziekstukken copyright rechten betaald, wat inhoud dat ze de enigen zijn die het zingen op deze  wijze.  Hierdoor krijgt het koor zijn eigen klank, net weer iets anders dan gebruikelijk, gewoon heel verrassend. Bij zo'n verrassend koor hoort een verrassende website, zie www.harmonysingers.nl.

Gdesign heeft voor de Harmony Singers een geheel nieuwe website ontworpen. Op de website is alles te vinden over dit unieke popkoor. Tevens bevat de website een CMS zodat de website zelf online te onderhouden is. Gdesign zet zich vaker in voor bedrijven of verenigingen zoals Muziekvereniging Wilhelmina en Huizen van Oranje.   

Sponsoring Website Harmony Singers

30-6-2010 15:36:00