Drukwerk

Drukwerk is een breed begrip en een middel om allerlei uitingen de juiste looks & feeling te geven. We denken graag met u mee als het gaat om al uw grafische uitingen zoals folders, flyers, brochures, posters, uitnodigen, mailingen etc. Wij geven uw bedrijf graag een frisse start en/of een nieuw impuls. 

Heeft u een project in gedachten dat hier niet bij staat? Aarzel niet en vraag ons vrijblijvend om informatie. Het is namelijk mogelijk dat we dit wel voor u kunnen realiseren. Iedere keer komen we verschillende opdrachten en opdrachtgevers tegen. Elk project heeft weer zijn eigen specifieke wensen, voorkeuren en doelstelling. Hier houden we terdege rekening mee zodat er uiteindelijk een mooi en passend eindresultaat uit rolt.

Bemiddeling

U kunt veel geld uitgeven aan strategieën en ontwerpen, maar met de verkeerde papiersoort of slecht drukwerk slaat uw communicatie toch de plank mis.

G design is u van dienst met advies over papiersoort en -dikte, de vorm van drukwerk en de keuze van een drukker voor de optimale prijs-kwaliteitverhouding.

G design levert het drukwerk op de juiste manier aan, controleert de kwaliteit (scans en drukproeven) en zorgt voor een loepzuiver resultaat.

Inkoop is tegenwoordig net zo belangrijk als verkoop voor het rendement van uw bedrijf en uiteindelijk voor uw portemonnee. Daarom heeft G design goede contacten en afspraken met drukkerijen in de regio die aan onze eisen voldoen: snel, perfectie, voordelig, grote of kleine oplage.

Wilt u meer weten over drukwerk en/of communicatie-uitingen? Wij komen graag bij u langs voor een toelichting en/of advies. Klik hier om uw gegevens achter te laten en wij bellen u terug voor een afspraak.