Advertenties

Adverteren is zeer belangrijk voor het succes van uw onderneming. De basis is een mediaplan met uw doelgroepleeftijd en -profiel, product, periode van adverteren en mediumkeuze.

Wanneer u meerdere media gebruikt om te adverteren, staan een consequente uitstraling en de mediumkeuze voorop. U wilt er zeker van zijn dat u ook echt uw doelgroep én het juiste effect bereikt. Met andere woorden: zijn de kosten die u heeft gemaakt het waard geweest? G design kan u een onafhankelijk advies geven waarbij uw belangen als ondernemer voorop staan.

G design ontwikkelt advertenties voor alle soorten media, levert kant-en-klaar materiaal aan en zorgt voor juiste publicatie. Hoeveel media u ook gebruikt, u hebt slechts één aanspreekpunt voor al uw uitingen. U hoeft een advertentie ook maar één keer goed te keuren. Kortom: een tijdbesparende factor, die u de mogelijkheid biedt om zich vooral op het ondernemen te concentreren.

Wilt u meer weten over adverteren? Wij komen graag bij u langs voor een toelichting en/of advies. Klik hier om uw gegevens achter te laten en wij bellen u terug voor een afspraak.